Veerle’s Creatieve Hoekje

Creëer je eigen wenskaarten

Winkel

Een gezellige winkel vol creatieve mogelijkheden om jouw wenskaarten en andere creaties te laten uitgroeien tot echte kunstwerkjes.

Ontdek de winkel

Evenementen

Veerle’s Creatieve Hoekje neemt deel aan allerhande beurzen en organiseert regelmatig leuke en interessante workshops.

Meer weten

Veerle’s Blog

Een goudmijn vol tips, wetenswaardigheden, nieuwigheden en toepassingsmogelijkheden. Om heel regelmatig te bezoeken!

Naar de blog

Enkele voorbeelden

Over Veerle

Zelf je eigen wenskaarten creëren. Wat 20 jaar geleden begon als een hobby, groeide uit tot een passie. Een wit blad omtoveren tot een prachtige wenskaart, ik vind het heerlijk!

Die passie deel ik al meer dan 10jaar door workshops te geven op hobbybeurzen en bij mij thuis. En naar het schijnt werkt mijn enthousiasme zéér aanstekelijk.

Na aandringen van meerdere klanten startte ik in 2016 met de webshop. En in 2017 werd het gebouw in de tuin ingericht tot een klein, maar gezellig winkeltje.

Hier help ik je graag met deskundig advies en demonstreer ik waar nodig het gebruik van diverse producten en materialen. Ik hanteer scherpe prijzen en bied enkel producten aan waar ik zelf 100% achter sta.

Contacteer mij

Jouw mening telt

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 90 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Rated 5 out of 5
24 april 2021

Een tijdje geleden heb ik deze site ontdekt. Heel overzichtelijk en duidelijk. Ook de filmpjes en voorbeelden vind ik super en heel goed gedaan door Veerle, een echte schat aan informatie die mij zeker van pas komt. De bestellingen worden met heel veel zorg afgehandeld en het persoonlijke bedankkaartje daarbij vond ik een heel mooi gebaar. Kortom, ik ben een supertevreden klant ! Bedankt en nog veel succes, Veerle !

Tanja
Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Bedankt Veerle, voor de snelle levering. Het is altijd even verzorgd ingepakt en ik word altijd verwend met de leukste goodies. Zalig.

Els Jamart
Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Het is aangenaam om te bestellen, de website is eenvoudig, webshop duidelijk, overzichtelijk. Bestelling werd vlot afgehandeld, elke stap werd duidelijk vermeld. In het pakje zat nog een kleine verrassing. Een aanrader !

Frieda Heyninck
Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Ik ben meer dan tevreden over mijn aankopen, ook over de vlotte communicatie én service! De attentie bij het pakje is altijd leuk evenals de persoonlijke groet. Een aanrader dus; met stip!!

Christel Vanderstichele
Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Correcte en snelle afhandeling. Vriendelijk en behulpzaam.

Martine Es