Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Zoek jij een gezellige knutselworkshop in Laakdal waar je drie uur lang een boeiende workshop kan volgen? Dan zijn de workshops van Veerle’s Creatieve Hoekje zeker iets voor jou. Eén keer per maand kan je op een dinsdag en een zaterdag genieten van deskundige begeleiding tijdens mijn knutselworkshop in Laakdal om nieuwe technieken te oefenen.

Zoveel meer dan gewoon een knutselworkshop in Laakdal

Je moet zelf niets meenemen voor de knutselworkshop in Laakdal. Alle nieuwste hobbymaterialen en producten waar je die dag mee leert werken, worden namelijk voorzien. Daarnaast kan ook een hapje en drankje niet ontbreken. Tijdens de workshop geniet je nu eenmaal  van een gezellige sfeer samen met de vier tot tien andere deelnemers. In beperkte groepen gaan we samen aan de slag en ontdekken we nieuwe manieren om bijvoorbeeld mixed media kaarten te maken.

Wil jij graag een knutselworkshop volgen?

Kom naar de winkel!

Een waaier aan workshops

Zowel in de voor- als namiddag wordt er een knutselworkshop in Laakdal georganiseerd. In de ochtend vindt de workshop plaats tussen 9 uur en 10 uur en in de namiddag tussen 14 uur en 17 uur. Elke workshop heeft een andere focus, zodat je alle technieken onder de knie krijgt en het verschillende knutselgerief voor wenskaarten leert kennen. Zo zijn er dagen waarop je het fijne over heat embossing te weten komt. Na een andere workshop zal karton dan weer geen geheimen meer voor je hebben.

Schrijf je snel in voor een ervaring die je bij blijft

Welke workshop je ook komt volgen in mijn winkel in Laakdal, één ding staat vast: je zal het niet snel vergeten. Dankzij de nieuwe technieken maak jij je wenskaarten en andere knutselprojecten steeds creatiever. Lijkt zo’n workshop iets voor jou? Contacteer mij dan nu via 0494243520, stuur een e-mail naar Veerle@veerlescreatievehoekje.be of schrijf je in via de webshop.

Contact