Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Als je nog geen ervaring hebt, kan het intimiderend zijn om zelf wenskaarten te maken. Maar je zal snel merken dat het een fijne hobby is die je helemaal tot rust kan brengen. Veerle’s Creatieve Hoekje staat in ieder geval al helemaal klaar om je te helpen de weg te vinden tussen alle materialen en producten waarmee je zelf wenskaarten kan maken.

Leer zelf wenskaarten maken door mijn video’s

In mijn webshop of in mijn winkel in Laakdal vind je al het hobbymateriaal dat je nodig hebt om zelf leuke wenskaarten te maken. Daarna is het aan jou om te experimenteren. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan zijn er nog altijd mijn YouTube-video’s waar ik heel wat basistechnieken uitleg en aanleer hoe je de materialen toepast op je wenskaarten. Voor je begint met moeilijkere wenskaarten te knutselen, is het natuurlijk belangrijk om eerst de basis te leren.

Wil jij graag zelf een wenskaart maken?

Kom naar de winkel!

Begin vandaag nog je nieuwe hobby

Zoek je toch nog een meer hands-on methode om zelf wenskaarten te leren maken? Neem dan zeker een kijkje naar mijn wenskaartenworkshops in Laakdal. In mijn winkel sta ik ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden of je verder te helpen met het uitkiezen van materiaal. Zo ben je snel op weg om zelf wenskaarten te maken. Je kan me ook altijd contacteren voor meer informatie via het nummer 0494243520 of je kan een e-mail sturen naar Veerle@veerlescreatievehoekje.be.

Contact