Beurzen en Evenementen

Beste klant, Veerle’s Creatieve Hoekje neemt regelmatig deel aan Hobbybeurzen in België en Nederland. Bij een bezoek aan mijn stand zullen je de vele beursacties niet ontgaan. Ook zijn er doorlopend demonstraties met nieuwe producten en technieken. Ook de vele tentoongestelde voorbeeldkaartjes zullen ertoe bijdragen dat je huiswaarts keert met een hoofd dat barst van nieuwe ideeën!

Je krijgt steeds zelf de mogelijkheid om aan de slag te gaan en een workshop te volgen.

Ook is er het jaarlijks terugkerend Creatief Festival, dat staat gepland voor 14mei 2022. Hou deze datum zeker vrij in je agenda. Hierover later meer!

De maandelijkse workshops zoals je ze van mij gewoon bent (met koffie en een leuke babbel) staan ook op de agenda voor het voorjaar van 2022, tenminste als corona geen beperkingen meer noodzaakt. Later meer!
Contacteer Veerle

Volgende Beurzen

Hobbysalon te Hasselt van 4 tot 6 Maart 2022 
Art Specially te Nijkerk (Nederland) op 2 en 3 April 2022

Workshops

Ik laat je alvast graag even genieten van de leuke, informele sfeer tijdens de diverse workshops die ik met Veerle’s Creatieve Hoekje organiseer.In beperkte kring oefenen we nieuwe technieken en ontdekken we samen nieuwe creatieve mogelijkheden of producten.Steeds leerrijk, telkens een feest!