Beurzen en Evenementen

Beste klant, Veerle’s Creatieve Hoekje zal aanwezig zijn op het Hobbysalon te Hasselt van 1 tot 3 oktober 2021.U bent van harte uitgenodigd op stand 601. Bij een bezoek aan mijn stand zullen je de vele beursacties niet ontgaan. Uiteraard zijn er ook doorlopend demonstraties met nieuwe producten en technieken. Ook de vele tentoongestelde voorbeeldkaartjes zullen ertoe bijdragen dat je huiswaarts keert met een hoofd dat barst van nieuwe ideeën!

Je krijgt eveneens de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan en een COVID-VEILIGE workshop te volgen op de aanpalende stand 603. Voldoende ruimte en ontsmettingsgel voor elke deelnemer aanwezig!

Het jaarlijks terugkerend Creatief Festival staat gepland voor 14mei 2022. Hou deze datum zeker vrij in je agenda.

De maandelijkse workshops zoals je ze van mij gewoon bent (met koffie en een leuke babbel) staan op de agenda voor het voorjaar van 2022. Later meer!
Contacteer Veerle

Volgende Beurzen

Hobby Creatief Salon Hasselt 2021  vr.01 oktober t/m zo. 03 oktober

Workshops

Ik laat je alvast graag even genieten van de leuke, informele sfeer tijdens de diverse workshops die ik met Veerle’s Creatieve Hoekje organiseer.In beperkte kring oefenen we nieuwe technieken en ontdekken we samen nieuwe creatieve mogelijkheden of producten.Steeds leerrijk, telkens een feest!