Beurzen en Evenementen

Jaarlijks organiseert Veerle het Knutsel Festival te Geel. Dat is haar manier om de klant eens te verwennen. Je kan er verschillende make & take’s volgen, boeiend en leerzaam, en bovendien ook GRATIS. Er worden demonstraties gehouden met nieuwe producten en je kan aankopen met leuke kortingen. Ook is er voor eenieder een gratis hapje en drankje.

De vele tentoongestelde voorbeeldkaartjes zullen er mee toe bijdragen dat je huiswaarts keert met een hoofd dat barst van nieuwe ideeën!

De editie 2022 was een succes, hou de datum voor dit jaar zeker vrij!

Ook deelname aan hobbybeurzen staan op het programma. Lees vooral verder.

Maandelijks kan je trouwens live workshops volgen in de winkel. Meer informatie hierover vind je in de webshop onder het tabblad “workshops volgen”.

Contacteer Veerle

Volgende Beurzen

Ons evenementen programma 2023 tot dusver:

Knotsgekke Hobby & Kaartendagen 2/3/4 Maart

Brabanthallen in Den Bosch


Veerle’s Jaarlijks Creatief Feest voor de Klant te Geel Zaterdag 27 Mei


Knotsgekke Hobby & Kaartendagen 7/8/9 September

Brabanthallen in Den Bosch


KreaDoe te Utrecht 1-5 November


** Houd zeker de nieuwsbrief in het oog want voor iedereen die ons op de beurzen in Nederland een bezoekje brengt ga ik een leuke actie doen maar meer daarover later in een nieuwsbrief ***

Workshops

Ik laat je alvast graag even genieten van de leuke, informele sfeer tijdens de diverse workshops die ik met Veerle’s Creatieve Hoekje organiseer. In beperkte kring oefenen we nieuwe technieken en ontdekken we samen nieuwe creatieve mogelijkheden of producten. Steeds leerrijk, telkens een feest!