Beurzen en Evenementen

Jaarlijks organiseert Veerle het Knutsel Festival te Geel. Dat is haar manier om de klant eens te verwennen. Je kan er verschillende make & take’s volgen, boeiend en leerzaam, en bovendien ook gratis. Er worden demonstraties gehouden met nieuwe producten en je kan aankopen met leuke kortingen. Ook is er voor eenieder een klein gratis hapje en drankje. Wil je extra dat kan aan democratische prijsjes van de feestzaal.

De vele tentoongestelde voorbeeldkaartjes zullen er mee toe bijdragen dat je huiswaarts keert met een hoofd dat barst van nieuwe ideeën!

De editie 2023 was weer een succes, hou de datum voor dit jaar zeker vrij!

Ook deelname aan hobbybeurzen staan op het programma. Lees vooral verder.

Maandelijks kan je trouwens live workshops volgen in de winkel. Meer informatie hierover vind je in de webshop onder het tabblad “workshops volgen”.

Contacteer Veerle

Volgende Beurzen

Ons evenementen programma 2024 tot dusver:


Knotsgekke Hobbydagen in HASSELT van 23-25 Februari 2024

TRIXXO Arena


Knotsgekke Hobbydagen in Den Bosch 29 Februari en 1/2 Maart  2024

Brabanthallen


Lente KreaDoe te Utrecht 19-21 April 2024

Jaarbeurs Hallen te Utrecht


Veerle’s Jaarlijks Creatief Festival Zaterdag 25 Mei 2024

Parochiezaal Geel-Punt

Antwerpseweg 139 Geel 2440


Knotsgekke Hobbydagen in Den Bosch 5-7 September  2024

Brabanthallen


Knotsgekke Hobbydagen in HASSELT van 20-22 September 2024

TRIXXO Arena


** Houd zeker de nieuwsbrief in het oog want voor iedereen die ons op de beurzen in Nederland een bezoekje brengt ga ik een leuke actie doen maar meer daarover later in een nieuwsbrief ***

Workshops

Ik laat je alvast graag even genieten van de leuke, informele sfeer tijdens de diverse workshops die ik met Veerle’s Creatieve Hoekje organiseer. In beperkte kring oefenen we nieuwe technieken en ontdekken we samen nieuwe creatieve mogelijkheden of producten. Steeds leerrijk, telkens een feest!