Beurzen en Evenementen

Beste klant,

Aangezien de veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers op de eerste plaats komt en er momenteel nog niet 100% kan gegarandeerd worden dat een volwaardige beurs met alles erop en eraan mogelijk is, zullen de Hobby Creatief Salons in Antwerpen (18 t/m 21 februari 2021) en Kortrijk (12 t/m 14 maart 2021) niet plaatsvinden, helaas.

Vanaf het najaar 2021 zullen de beurzen hopelijk terug opgestart worden.

Bij een bezoek aan mijn stand zullen je de vele beursacties niet ontgaan. Je krijgt de mogelijkheid om zelf vrijblijvend een workshop te volgen. Uiteraard zijn er ook doorlopend demonstraties met nieuwe producten en technieken.

Ook de vele tentoongestelde voorbeeldkaartjes zullen ertoe bijdragen dat je huiswaarts keert met een hoofd dat barst van nieuwe ideeën!

Het jaarlijks terugkerend Creatief Festival en de maandelijkse workshops zoals je ze van mij gewoon bent (met koffie en een leuke babbel) staan op de agenda voor het voorjaar van 2022. Later meer!

Contacteer Veerle

Volgende Beurzen

Helaas … even niet …

Maar ik houd je op de hoogte zodra er weer evenementen gepland worden!

Workshops

Ik laat je alvast graag even genieten van de leuke, informele sfeer tijdens de diverse workshops die ik met Veerle’s Creatieve Hoekje organiseer.

In beperkte kring oefenen we nieuwe technieken en ontdekken we samen nieuwe creatieve mogelijkheden of producten.

Steeds leerrijk, telkens een feest!