Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Heb je al eens gewerkt met embossing poeder? Deze techniek gebruikt geen gekleurde inkt, maar een speciaal poeder om een verhoogd effect op je wenskaarten te creëren. Embossing poeder is perfect voor het toevoegen van een elegante en professionele toets aan je handgemaakte kaarten. Het geeft een tastbare dimensie die je projecten werkelijk laat opvallen. Bij Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal leer je meer over dit knutselmateriaal.

Verhoog de impact van je kaarten met embossing poeder

Embossing poeder is een essentieel hobbymateriaal voor het maken van wenskaarten en voegt een verfijnde flair toe aan je ontwerpen. Gebruik het in combinatie met stempelinkt om verbluffende, verhoogde patronen en teksten te creëren. Het is vooral effectief in mixed media kaarten, waarbij verschillende materialen en technieken samenkomen voor een uniek eindresultaat. Combineer poeder met ponsen om gelaagde, intrigerende ontwerpen te maken die zowel visueel als textueel boeiend zijn.

Ben je geïnteresseerd in onze emobssing poeder?

Kom naar de winkel!

Vul je collectie aan

Voel je je geïnspireerd om te starten met poeder? Bezoek de shop online of kom langs bij Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal en vul je winkelmandje met dit veelzijdige knutselmateriaal. Of je nu een beginner bent of een ervaren knutselaar, embossing poeder opent nieuwe mogelijkheden om je wenskaarten te transformeren in kleine kunstwerken. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het ontdekken van de magie van poeder! Contacteer me gerust bij verder vragen.

Contact