Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Voor al het leukste knutselgerief voor wenskaarten kan je terecht bij Veerle’s Creatieve Hoekje. In de webshop vind je alvast de hele collectie, maar ook in de winkel in Laakdal ligt al het materiaal voor je klaar. Dankzij mijn collectie van de beste materialen maak je zo echte kunstwerken van je wenskaarten.

Veel merken met knutselgerief voor je wenskaarten

Het knutselen van wenskaarten is voor sommigen meer dan een hobby en daarom verkoop ik alleen het beste knutselgerief voor je wenskaarten. In mijn gezellige winkel vind je daarom niet alleen de populaire merken zoals Ranger, Nuvo, My Favorite Things en StudioLight. Ik bied ook de minder bekende, maar zeer kwaliteitsvolle merken, aan zoals Altenew, IndigoBlu, Woodware of The Card Hut.

Talrijke materialen

Misschien heb je zelf al geëxperimenteerd met het talrijke knutselgerief dat je voor wenskaarten kan gebruiken of wie weet kwam je al eens langs tijdens een van mijn knutselworkshops in Laakdal. Maar er is altijd nog meer om te ontdekken. Naast de basismaterialen, zoals karton en papier, verkoop ik in mijn winkel daarom ook:

Wil jij graag knutselgerief kopen?

Bezoek de webshop!

Ontdek altijd iets nieuw in mijn winkel

Zoek je toch nog ander knutselgerief voor je wenskaarten dan hierboven vermeld? Breng dan zeker een bezoekje aan de handige webshop of kom langs in de winkel in Laakdal. Er komen namelijk regelmatig nieuwe hobbymaterialen bij. Je kan ook altijd contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar Veerle@veerlescreatievehoekje.be of door te bellen naar 0494243520.

Contact