Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Wil je je eigen wenskaarten knutselen en ben je nog op zoek naar kwaliteitsvol hobbymateriaal? Kom dan een kijkje nemen bij Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal. In mijn gezellige winkeltje vind je materialen van zowel bekende als minder bekende kwaliteitsmerken om zelf mee aan de slag te gaan.

Materiaal om leuke wenskaarten te knutselen

Heb je een verjaardag, geboorte of trouw in het vooruitzicht? Wenskaarten kun je voor elke gelegenheid knutselen. Vaak creëer je de kaarten niet alleen voor jezelf, maar wil je er ook anderen blij mee maken. En van het knutselgerief dat te verkrijgen is bij Veerle’s Creatieve Hoekje, word je vanzelf al helemaal gelukkig. Creatieve kaarten in elkaar steken, vraagt immers meer dan alleen maar wat papier. Zo vind je bij zowel in mijn webshop als winkel allerlei soorten inkt en glitters. Daarnaast is er ook gereedschap zoals ponsen, lijm en snijmallen, die het knutselen van wenskaarten alleen maar makkelijker en leuker maken. Mijn knusse winkel voor echte creatievelingen verkoopt al het hobbymateriaal dat je nodig hebt om te experimenteren.

Wil jij graag je eigen wenskaarten knutselen?

Kom naar de winkel!

Vind je nieuwe passie

Naast eindeloze inspiratie voor je volgende project, kun je in mijn winkel ook altijd terecht voor vrijblijvend advies en hulp. Ik demonstreer daarnaast hoe je zelf een leuke wenskaart maakt. Contacteer Veerle’s Creatieve Hoekje via het nummer +32 494 24 35 20 of stuur een e-mail naar veerle@veerlescreatievehoekje.be. Of kom vandaag nog langs in Laakdal en wie weet wordt wenskaarten knutselen jouw nieuwe passie.

Contact