Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Eén week per maand organiseer ik sfeervolle wenskaartenworkshops in mijn winkel in Laakdal. Op dinsdag en vrijdag kan je dan genieten van een drie uur durende workshop waar je het fijne te weten komt over het maken van creatieve wenskaarten.

Een wenskaartenworkshop voor iedereen

In het begin kan het zelf maken van wenskaarten één grote puzzel lijken, maar tijdens mijn wenskaartenworkshop leggen we samen de puzzelstukjes bij elkaar tot een echt kunstwerkje. We gaan aan de slag met verschillende materialen voor wenskaarten die ik zelf voorzie. Je moet zelf dus niets meenemen, want ook een koekje en drinken zijn te verkrijgen. Bij elke wenskaartenworkshop ligt de focus op iets nieuws. Zo leer je bijvoorbeeld de ene maand werken met pigmentpoeders of Lavinia-stempels. Een andere maand ontdek je dan weer de vele toepassingen die karton kunnen hebben.

Wil jij graag een wenskaartenworkshop bijwonen?

Kom naar de winkel!

Laten we samen een feest maken van de workshop

Aan mijn wenskaartenworkshop in Laakdal kunnen maximum tien mensen deelnemen. Schrijf je dus snel in via de website voor de plaatsen weg zijn of contacteer mij voor meer informatie over de workshops en andere evenementen. Ik organiseer namelijk vier keer per jaar beurzen, zoals het Knutselfestival te Geel. Daar kan je gratis deelnemen aan de leerzame make & take’s. Stuur me een e-mail via Veerle@veerlescreatievehoekje.be of bel naar 0494243520.

Contact