Hobbymateriaal om wenskaarten te maken

Voor al het hobbymateriaal om wenskaarten te maken, ben je bij Veerle’s Creatieve Hoekje aan het juiste adres. Naast mijn knusse winkel in Laakdal is er ook de webshop waar je de volledige collectie materialen voor wenskaarten kan ontdekken. Als je nog maar net begint met het knutselen van wenskaarten of als je een stap verder wilt gaan met je kaarten, ben je altijd welkom bij mijn maandelijkse workshops.

Winkel

Een gezellige winkel vol creatieve mogelijkheden om jouw wenskaarten en andere creaties te laten uitgroeien tot echte kunstwerkjes.

Ontdek de winkel

Evenementen

Veerle’s Creatieve Hoekje neemt deel aan allerhande beurzen en organiseert regelmatig leuke en interessante workshops.

Meer weten

Veerle’s Blog

Een goudmijn vol tips, wetenswaardigheden, nieuwigheden en toepassingsmogelijkheden. Om heel regelmatig te bezoeken!

Naar de blog

Eindeloze keuze aan hobbymateriaal om wenskaarten mee te maken

In Veerle’s Creatieve Hoekje vind je het beste hobbymateriaal voor scherpe prijzen om je eigen wenskaarten te knutselen. Bestel je via onze webshop? Dan geniet je van gratis verzending in België vanaf 66 euro. Of kom langs in mijn gezellige winkel in Laakdal, waar je voor de deur parkeert en altijd vragen kunt stellen over al het materiaal voor je wenskaarten. Het brede aanbod aan hobbymateriaal bestaat niet alleen uit verscheidene kwaliteitsmerken, zoals Lavinia-stempels, Card-io, Cadence of Nuvo. Je vindt er ook allerlei hobbymaterialen om zelf de mooiste wenskaarten te maken. Zo verkoop ik stencils en inkt, alsook snijmallen en prachtige stempels.

Workshops en beurzen

Elke maand organiseer ik ook enkele wenskaartenworkshops om nieuwe technieken aan te leren. Zo kan je het hobbymateriaal op nog creatievere manieren gebruiken om wenskaarten te maken. Of ga aan de slag met de nieuwe hobbymaterialen en creëer mixed media kaarten. Op die manier geef je je wenskaarten een extra dimensie. Daarnaast houd ik nog vier keer in het jaar een beurs. Tijdens de beurs geniet je niet alleen van een hapje en drankje, maar kan je ook gratis een wenskaart maken om mee naar huis te nemen. Ik demonstreer op de beurzen ook het nieuwste materiaal voor wenskaarten. Er worden voorbeeldkaarten tentoongesteld, waardoor je veel inspiratie kan opdoen om met je hobbymateriaal leuke wenskaarten te maken.

Leer elke dag bij met mijn video’s

Kan je niet komen naar een beurs of workshop, maar heb je wel zin om wenskaarten te maken? Bekijk dan mijn video’s op YouTube om de basistechnieken van het hobbymateriaal te leren. Op mijn website vind je ook enkele voorbeelden zodat je nieuwe ideeën kunt opdoen om het materiaal voor je wenskaarten te gebruiken. Voor alle vragen kan je me altijd contacteren of langskomen in de winkel in Laakdal.

Enkele voorbeelden

Over Veerle

Zelf je eigen wenskaarten creëren. Wat 20 jaar geleden begon als een hobby, groeide uit tot een passie. Een wit blad omtoveren tot een prachtige wenskaart, ik vind het heerlijk!

Die passie deel ik al meer dan 10jaar door workshops te geven op hobbybeurzen en bij mij thuis. En naar het schijnt werkt mijn enthousiasme zéér aanstekelijk.

Na aandringen van meerdere klanten startte ik in 2016 met de webshop. En in 2017 werd het gebouw in de tuin ingericht tot een klein, maar gezellig winkeltje.

Hier help ik je graag met deskundig advies en demonstreer ik waar nodig het gebruik van diverse producten en materialen. Ik hanteer scherpe prijzen en bied enkel producten aan waar ik zelf 100% achter sta.

Contacteer mij

Jouw mening telt

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 307 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Altijd vriendelijk en correct. Een heel tevreden klant. Bedankt Veerle.

Conny Deklerck
Rated 5 out of 5
30 maart 2021

Prima service, altijd bereid te helpen.

Liliane Van Dijck