Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Heb je al kennisgemaakt met alcohol inkt? Deze veelzijdige vloeistof laat je toe om kleuren prachtig in elkaar te laten overlopen. Of je nu werkt op papier, metaal, folie, acryl of glas, alcohol inkt hecht zich aan tal van oppervlakken. Het mooie is dat je bepaalde kleuren kunt mengen, verlichten of zelfs verwijderen. Dit geeft je een ongekende vrijheid in het creëren van unieke en persoonlijke effecten voor je projecten. Bij Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Knutselen met alcohol inkt

Wanneer je hobbymateriaal voor het maken van wenskaarten kiest, overweeg dan zeker alcohol inkt. Deze inkt tilt je wenskaarten naar een hoger niveau van creativiteit en originaliteit. De levendige kleuren en unieke patronen die je met alcohol inkt kunt creëren, maken elke kaart tot een kunstwerk. Combineer het met snijmallen om intrigerende vormen en ontwerpen te snijden die je creaties extra diepte geven. En vergeet niet: een goede stempelinkt is essentieel. Deze werkt perfect samen met alcohol inkt om prachtige, gelaagde effecten op je kaarten te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in onze alcohol inkt?

Kom naar de winkel!

Vul je creatieve collectie aan

Ben je klaar om je creatieve horizon te verbreden? Duik in de wereld van inkt en vul je online winkelmandje met dit fascinerende knutselmateriaal. Kies uit een breed assortiment aan kleuren en accessoires. Bestel vandaag nog en begin aan je volgende betoverende project met inkt. Laat je inspireren, experimenteer en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze inkt je biedt. Jouw wenskaarten zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Contact