Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Snijmallen, beschikbaar bij Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal, zijn een revolutionair hulpmiddel in de wereld van knutselen met papier. Deze metalen figuren met scherpe randen komen in allerlei vormen en maten. Met snijmallen en een stansmachine creëer je in een handomdraai prachtige papieren figuren. Of je nu complexe of eenvoudige vormen wilt, snijmallen maken het mogelijk om je creatieve ideeën tot leven te brengen!

Maak de mooiste wenskaarten met snijmallen

Als je overweegt om te investeren in hobbymateriaal om wenskaarten te maken, dan zijn snijmallen een must-have. Je plaatst ze samen met je papier in de stansmachine, en voilà: je vorm wordt uitgesneden. Combineer mallen met embossing poeder om textuur en diepte aan je kaarten toe te voegen. De combinatie van stempelinkt en mallen opent een wereld van kleur en designmogelijkheden. Zo til je wenskaarten knutselen naar een hoger niveau.

Ben je geïnteresseerd in onze snijmallen?

Kom naar de winkel!

Bestel en ontdek de producten uit de webshop

Voel je geïnspireerd om te beginnen met mallen? Breng een bezoek aan de winkel Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal of vul je online winkelmandje met deze veelzijdige knutselmaterialen. Of je nu een beginnende knutselaar bent of een ervaren creatieveling, snijmallen zijn de perfecte aanvulling op je knutselarsenaal. Ze bieden oneindige mogelijkheden om je wenskaarten en andere papierprojecten te personaliseren. Wacht niet langer en laat je creativiteit de vrije loop met snijmallen!

Contact