Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Lavinia-stempels zijn een van de vele soorten stempels die je in Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal kan kopen. Lavinia biedt heel wat meer aan dan alleen stempels. In mijn winkel vind je bijvoorbeeld ook Mica-mineralen en sjablonen om je wenskaarten mee op te fleuren.

Lavinia-stempels voor elke wenskaart

Om wenskaarten te maken, kun je allerlei stempels gebruiken en dat hebben ze bij Lavinia helemaal begrepen. In Veerle’s Creatieve Hoekje kun je daarom terecht voor de beste Lavinia-stempels, zoals de Lavinia Clear Stamp van een schattige huisjesslak. Dankzij de Mica-mineralen tover je dan weer een hele regenboog aan kleuren op je wenskaart. Die mineralen verspreid je op het papier door een waaierborstel of blender van Lavinia te gebruiken. En als je het gebruikt in combinatie met een sjabloon, creëer je realistische heuvels of zon- en maaneffecten. Een ander ideaal materiaal om wenskaarten mee te maken, zijn de speciale stempelkussens. Ook die kan je combineren met andere materialen, zoals de vrolijke Lavinia-stempels, om een nog leuker effect te bekomen.

Ook geïnteresseerd in Lavinia-stempels?

Kom naar de winkel!

Ontdek nog meer Lavinia-producten

In mijn knusse winkel in Laakdal vind je ook nog andere producten van Lavinia, zoals acrylblokken of verfpaletten. Kom snel langs om alle Lavinia-stempels en andere producten van Lavinia te bekijken. En als je meer technieken wilt leren om deze prachtige materialen te gebruiken op je wenskaarten, kan je altijd langskomen tijdens een van mijn wenskaartenworkshops. Voor meer informatie over mijn producten of de workshops, kan je mij contacteren op het nummer 0494243520 of het e-mailadres Veerle@veerlescreatievehoekje.be.

Contact