Gratis advies in winkel
Maandelijkse workshops
Gratis zending vanaf €66

Paperpads zijn onmisbaar in de wereld van het kaarten maken. Deze kleine blokken met achtergrondvellen, beschikbaar in verschillende thema’s en met leuke designs, vormen de perfecte basis voor jouw creatieve uitspattingen. Of je nu gaat voor subtiele patronen of levendige kleuren, paperpads bieden je een schat aan mogelijkheden om je kaarten persoonlijk en uniek te maken.

Creatief knutselen met paperpads

Investeren in paperpads betekent dat je altijd het juiste hobbymateriaal bij de hand hebt om wenskaarten te maken. Elk vel uit een paperpad kan getransformeerd worden tot een prachtige achtergrond, die je kaarten een professionele en samenhangende uitstraling geven. Combineer pads met embossing poeder om een textuur en diepte te creëren die je kaarten doet opvallen. En vergeet niet, pads zijn ook een uitstekende aanvulling op je creatieve scrapbookingmateriaal, waardoor je scrapbooks net dat beetje extra flair krijgen. Met een breed assortiment aan paperpads heb je altijd de juiste achtergrond om prachtige wenskaarten te knutselen.

Ben je geïnteresseerd in onze paperpads?

Kom naar de winkel!

Neem een kijkje in de webshop en bestel wat je nodig hebt!

Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten met pads? Bezoek Veerle’s Creatieve Hoekje in Laakdal of vul je online winkelmandje met een verscheidenheid aan creatief knutselmateriaal. Of je nu een beginner bent of een ervaren knutselaar, paperpads zullen je inspireren om prachtige wenskaarten en scrapbookpagina’s te maken. Start vandaag nog met het creëren van jouw eigen unieke en persoonlijke projecten!

Contact